El Clasico Barcelona gil manzano Real Madrid Spania

S-a aflat numele arbitrului din El Clasico! Două victorii pentru Real în două meciuri cu el la centru. Singurul central care l-a eliminat pe Messi la Barca 

FC Barcelona și Real Madrid se duelează pentru prima dată în acest sezon, sâmbătă de la 17:15. Meciul se vede în format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 13:40
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 13:43

Cele două echipe se întâlnesc în primul El Clasico al sezonului, pe Estadio Olimpico, arenă care este casa Barcelonei cât timp Camp Nou este renovat. Meciul este unul extrem de important și în economia luptei la titlu, cele două echipe fiind separate de un punct, în clasament, cu madrilenii pe poziția de lider. 

Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat oficial numele arbitrului care va conduce de la centru duelul de sâmbătă seară. Gil Manzano a fost delegat, cel mai apreciat centrala de UEFA și FIFA, împreună cu Sanchez Martinez. În camera VAR se va afla Cuadra Fernandez. 

Real Madrid, două victorii în două meciuri cu Gil Manzano la centru

Gil Manzano va bifa astfel cel de-al treilea Clasico pe care îl conduce de la centru. Real Madrid are bilanț pozitiv cu Manzano, două victorii în cele două meciuri. Prima a fost cu 3-1 în sezonul 2014/15, cu goluri marcate de Ronaldo, Pepe și Benzema, în timp ce Neymar a marcat pentru catalani, iar cea de-a doua cu 2-1, în sezonul 2020/21, cu Benzema și Kroos marcatori pentru los blancos și Mingueza pentru Barca. 

Real Madrid este echipa pe care Gil Manzano a arbitrat-o cel mai mult, 47 de meciuri, madrilenii având 37 de victorii, 5 remize și 5 înfrângeri. Pe Barcelona a arbitrat-o de 36 de ori, catalanii având 22 de victorii cu el la centru, 7 remize și 7 înfrângeri. Gil Manzano a eliminat nu mai puțin de 10 jucători de-ai catalanilor de-a lungul carierei, printre ei Leo Messi, Neymar, Luis Suarez și Robert Lewandowski, dar și pe Joao Felix când evolua la Atletico. Patru jucători de la Madrid au fost eliminați de Gil Manzano. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!