Spania

Real Madrid, situatie neobisnuita la meciul cu Leganes! Din 2014 nu s-a mai intamplat asta! Statistica favorabila pentru Zidane!

Real Madrid joaca astazi pe terenul lui Leganes.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2019, 14:13
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2019, 14:48

Real Madrid va juca astazi cu Leganes in deplasare, iar partida va reprezenta o premiera a ultimilor ani pentru madrileni. Acestia au fost programati ultima data intr-o zi de luni in urma cu aproximativ cinci ani, in august 2014. Carlo Ancelotti era atunci antrenor, iar Realul o intalnea pe Cordoba in meciul de debut al sezonului.

Real Madrid a jucat numai 34 de meciuri intr-o zi de luni de-a lungul istoriei sale. Madrilenii au castigat 22 dintre ele, au obtinut 5 egaluri si au pierdut 7 partide. Ultimul meci pierdut de Real Madrid intr-o zi de luni a fost in 2010, contra Barcelonei, cu Jose Mourinho pe banca.

"Galacticii" au fost programati de cele mai multe ori sa joace partidele intr-o zi de luni in sezonul 1996/97, cand Real Madrid a disputat 10 partide in prima zi a saptamanii. 

Chiar daca meciul se disputa intr-o astfel de zi, oficialii lui Leganes au anuntat ca meciul se va juca cu casa inchisa, toate tichetele fiind epuizate cu mult inainte de startul partidei.

CITESTE SI

Modifică setările cookies