Real l-a refuzat cand avea 13 ani, acum Barcelona poate da lovitura cu cel mai BUN atacant din Brazilia! Vezi ce dilema are Guardiola:

Autor: Sport.ro
Marti 22 Martie 2011, 09:43

	Real l-a refuzat cand avea 13 ani, acum Barcelona poate da lovitura cu cel mai BUN atacant din Brazilia! Vezi ce dilema are Guardiola:

Daca Real Madrid se afla in negocieri cu Roma pentru Daniele de Rossi, Barcelona isi aduce atacant din Brazilia. Guardiola are insa o mare dilema.

Brazilianul Neymar este un jucator genial, insa in acelasi timp extrem de indisciplinat. Lucru de neacceptat la Barcelona.

Atacantul de 19 ani de la Santos este vazut deja ca urmasul lui Pele si se pare ca in aceasta vara va parasi Brazilia pentru un club mare din Europa. Acum este momentul ca Barcelona sa-i faca o oferta celui mai dezechilibrant jucator din tara artistilor. Totusi, catalanii nu se grabesc.

Neymar este un jucator pe placul lui Guardiola - are un dribling ametitor, calitati tehnice uluitoare si poate scoate din uz orice aparare din lume. Problema lui Neymar insa este chiar Neymar. La Santos a provocat numeroase probleme, iar un antrenor a plecat din cauza lui. Nu este foarte iubit printre colegi si nici rivalii nu au vorbe bune despre el.

Pele insusi a stat de vorba cu jucatorul si cu parintii lui pentru a-l face sa inteleaga ca nu va ajunge niciodata un jucator mare daca nu se aduna: "Ai toate conditiile pentru a ajunge un mare fotbalist, insa le poti strica daca nu te concentrezi", i-a spus Pele jucatorului de 19 ani.

Neymar este un fotbalist care se afla in atentia marilor cluburi inca de mic, iar la 13 ani s-a aflat in probe la Real Madrid. Florentino Perez nu l-a pastrat insa pentru ca agentul jucatorului a cerut un pret de 1 milion de euro. Acum Neymar costa 30 de milioane si cluburi ca United, Milan sau Barcelona se intereseaza de el.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Destinul tragic al stațiunii românești care ascunde ”comori” unice în Europa
BRAT