Reactia lui Sergio Ramos dupa ce Messi a anuntat ca vrea sa plece de la Barcelona: "Are dreptul de a-si decide singur viitorul!"

Reactia lui Sergio Ramos dupa ce Messi a anuntat ca vrea sa plece de la Barcelona: "Are dreptul de a-si decide singur viitorul!"

Capitanul lui Real Madrid a vorbit despre posibila plecare a lui Lionel Messi de la Barcelona.

El considera ca plecarea lui Messi de la gruparea blaugrana nu este o veste buna pentru fotbalul spaniol, afirmand in acelasi timp ca Messi si-a castigat dreptul de a-si decide viitorul. 

"Lionel Messi si-a castigat dreptul de a-si decide propriul viitor. Nu sunt sigur ca o face in cel mai bun mod, dar stiu ca va fi o mare pierdere pentru toata lumea. Ne-ar placea sa ramana, deoarece ii vrem pe cei mai buni langa noi, a declarat Ramos.

Ramos a vorbit intr-o conferinta de presa din Stuttgart, acolo unde se afla pentru meciurile echipei nationale din Nations League.

Fundasul spaniol intra in ultimul an de contract cu Real Madrid si a discutat despre viitorul sau. Chiar daca cele doua parti nu au inceput inca  sa discute, Ramos este relaxat si considera ca va ajunge la o intelegere pentru a obtine un nou contract.

"Am petrecut ani de zile la Real Madrid si nu m-am gandit niciodata sa plec si sunt increzator ca vom ajunge la un acord reciproc. Ma axez acum pe pregatirea pentru un sezonul viitor", a spus Sergio Ramos.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies