Real Madrid Carlo Ancelotti Jurgen Klopp Rafa Benitez Spania

Rasturnare de situatie la Real: "Benitez e incantat sa vina!" Fanii il vor pe Klopp, clubul nu stie daca sa-l demita pe Ancelotti

In urma cu o saptamana soarta lui Ancelotti la Real era stabilita. Eliminarea din cursa pentru finala Champions League si ratarea titlului reprezentau deja sfarsitul de drum pentru italian pe Bernabeu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 09:43
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 09:45
Motivele pentru care Ancelotti poate ramane

Marca scrie astazi pe prima pagina ca ceea ce era dat ca sigur in urma cu mai bine de 7 zile astazi nu mai e la fel de clar. Conducerea celor de la Real a luat in calcul in ultimele ore pastrarea italianului pe banca.

Potrivit ziaristilor spanioli, unul dintre motivele pentru care conducatorii galacticilor ar dori sa evite o schimbare pe banca tehnica ar fi numarul mare de specialisti pe care Ancelotti i-a adus langa el, oameni cu care a lucrat mai bine de 15 ani in cariera. In total, italianul are 16 subalterni la Real, care ar pleca automat cu el, iar conducerea nu vrea un exod in masa.

Al doilea motiv il reprezinta relatia pe care Ancelotti o are cu vestiarul. In ciuda problemelor din acest sezon, acesta a reusit sa pastreze o relatie echilibrata cu toti jucatorii, iar episoadele din "era Mourinho" nu s-au mai repetat.

Desi rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor, conducatorii Realului sunt multumiti de pregatirea fizica pe care oamenii lui Ancelotti au facut-o, pentru ca Marca sa noteze ca si jocul ofensiv si pozitiv al echipei in mandatul lui Ancelotti reprezinta un alt plus pentru ramanerea acestuia.

Fanii il vor pe Klopp

Pe masa discutiilor interne de la Real se afla alte doua variante in acest moment. Klopp este primul si cel mai important nume dorit de suporterii galacticilor.

Intr-un sondaj facut de Marca, Klopp a primit 44% din voturile cititorilor intrebati cine si-ar dori sa vina pe banca din vara. Klopp a fost urmat de Michel, cu 14.7% din voturi, Unai Emery 10.8%, Joachim Low, 9%, Rafa Benitez, 8.9%, Zidane, 7.4%, Julen Lopetegui, 2.8% si Villas-Boas 2.4%.

Benitez ar spune "DA" pe loc

Jos in topul preferintelor fanilor, Benitez este "sus" pe lista conducerii pentru un posibil inlocuitor. Negocierile nu ar dura mult, mai ales dupa ce agentul lui Benitez a spus ca antrenorul spaniol ar fi incantat sa vina pe Bernabeu.

"In acest moment nu este nimic clar, sunt numai zvonuri. Benitez ar fi incantat sa o antreneze pe Real Madrid", a declarat Garcia Quilon, agentul lui Rafa Benitez.

Modifică setările cookies