Primul EXIT de la Barcelona in aceasta vara? 30 mil euro pentru jucatorul care nu mai are loc de Messi, Neymar si Suarez

Pedro Rodriguez Barcelona Liverpool Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 17:29
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 17:30

Aflata in plina campanie electorala pentru alegerea unui nou presedinte la club, Barcelona se poate desparti de unul dintre jucatorii importanti din ultimii ani.

Pentru ca nu mai are loc in echipa de Messi, Suarez si Neymar, Pedro si-a manifestat dorinta de a juca mai mult, chiar daca asta va insemna o despartire de club.

Pana in prezent, jucatorul s-a aflat pe lista lui Chelsea, insa Mourinho a refuzat sa plateasca 30 de milioane de euro pentru el, adica clauza de reziliere din contractul sau.

Potrivit ziaristilor catalani de la Sport, unul dintre cluburile dispuse sa plateasca peste 20 de milioane de euro pentru Pedro este Liverpool, care tocmai l-a dat pe Sterling la Manchester City pentru 70 de milioane de euro.

In aceasta vara, Barcelona a transferat doi jucatori, pe Aleix Vidal de la Sevilla si pe Arda Turan de la Atletico Madrid. Luis Enrique se va putea folosi de cei doi abia din luna ianuarie a anului viitor, cand Barcelonei ii va expira suspendarea primita de la UEFA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!