Real Madrid Fani Florentino Perez perez suporteri Spania

Prima reactie oficiala a faniilor lui Real Madrid, dupa scandalul in care e implicat Perez! "Vrem sa ramana clar ca nu si-au atins obiectivul"

Fanii nu au ramas impasibili la scandalul momentului din fotbalul mondial.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 14 Iulie 2021, 18:38
Data actualizarii: Miercuri 14 Iulie 2021, 18:43

Chiar daca o parte dintre fanii madrilenilor au reactionat dur pe retelele de socializare dupa ce au vazut materialele de presa, Federatia Fan Cluburilor Real Madrid a reactionat astazi printr-un comunicat oficial semnat de Luis Caceres Ortega, presedintele Federatiei Penas Madridista de la Comunidad de Madrid:

"Din partea Federatiei Fan Cluburilor Real Madrid din Comunitatea din Madrid vrem sa ne aratam sprijinul pentru presedintele clubului nostru, Florentino Perez Rodriguez, in ceea ce priveste ultimele informatii din ultimele zile. Stim ca se doreste prejudicierea persoanei Florentino Perez si, prin extensie, a clubului Real Madrid.

  • Prima reactie oficiala a faniilor lui Real Madrid, dupa scandalul in care e implicat Perez! Vrem sa ramana clar ca nu si-au atins obiectivul

Fan Cluburile care compun aceasta Federatie, implicit toti oamenii implicati in ea, isi exprima sustinerea pentru valorile care au caracterizat mereu acest club de-a lungul istoriei sale si ca astazi, suntem mai vigilenti ca niciodata. Vrem sa ramana clar ca nu si-au atins obiectivul. Hala Madrid", se arata intr-un comunicat oficial.

Modifică setările cookies