Vlad Chiriches Athletic Bilbao Malaga Spania

PREMIERA MONDIALA pe piata transferurilor! Singurul club care poate sa mai faca un transfer! Ultima sansa a lui Chiriches de a ajunge langa Messi si Ronaldo :)

Perioada de transferuri s-a incheiat in campionatele puternice din Europa. O echipa din Spania a primit insa permisiunea de face un transfer dupa ce au pierdut un jucator de 40 de milioane!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Septembrie 2012, 10:25
Data actualizarii: Luni 03 Septembrie 2012, 10:23

Athletic Bilbao se afla intr-o situatia foarte interesanta - liga profesionista de fotbal din Spania le-a dat o dispensa pentru a-i gasi un inlocuitor lui Javi Martinez, plecat in ultima zide tranferuri cu 40 de milioane de euro la Bayern! Astfel, chiar daca perioada de transferuri s-a incheiat pe 31 August, Bilbao poate sa mai faca un transfer!

Cei de la Bilbao au pus ochii pe Nacho Monreal de la Malaga, cel care are o clauza de reziliere de 20 de milioane de euro. Bilbao ofera 12 milioane insa Malaga nu cedeaza usor.

Decizia federatiei e cu atat mai interesanta pentru ca ei le vor permite si celor de la Malaga sa-i gaseasca inlocuitor lui Monreal in cazul in care acesta ajunge la Bilbao. Astfel, si acestia ar primi 30 de zile pentru a aduce un jucator! Astfel, totul poate continua pana in iarna iar Vlad Chiriches, cel care e urmarit de Barca si Real, poate ajunge in Spania desi perioada de transferuri s-a incheiat :)

Modifică setările cookies