Planul B pentru Perez! Real Madrid se lupta cu Bayern pentru un transfer de 68 de milioane de euro: el vine daca Chelsea nu-l vinde pe Hazard

Planul B pentru Perez! Real Madrid se lupta cu Bayern pentru un transfer de 68 de milioane de euro: el vine daca Chelsea nu-l vinde pe Hazard

Real Madrid are pregatit si un plan de rezerva.

Madrilenii spera sa-l aduca pe Eden Hazard de la Chelsea, insa in eventualitatea in care mutarea nu se va realiza, Perez il vrea pe Christian Pulisic de la Borussia Dortmund. Potrivit presei engleze, Pulisic se afla si pe lista celor de la Bayern Munchen, iar "galacticii" au pregatit 68 de milioane de eruo pentru transferul pustiului in varsta de 19 ani.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus a lasat un mare gol la Real Madrid. Perez s-a lovit de refuzul PSG-ului si al lui Neymar in ceea ce priveste transferul brazilianului, iar Chelsea nu este foarte convinsa ca vrea sa renunte la Hazard in aceasta vara. In aceste conditii, Pulisic este vazut drept o optiune si un colac de salvare pentru Perez care se afla sub presiunea fanilor.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT