Lionel Messi Barcelona jose manuel Pinto Marc Andre Ter Stegen Spania

PASTRAT pentru binele lui Messi! Leo a dat ordin, Barcelona a facut cum a vrut el! Ce schimbare se face in vestiar:

Barcelona pare sa fie in multe randuri la dispozitia lui Messi, un star pe care toata lumea il respecta. Pentru el se face orice la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 17:28
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 17:35

Leo Messi a cerut ca prietenul sau din poarta, veteranul Pinto sa fie pastrat la echipa. In ciuda faptului ca implineste 39 de ani in aceasta toamna.

PRETUL PLATIT

Cum e prea batran ca sa i se mai dea sanse, sefii clubului s-au gandit tot mai serios ca despartirea de el e cea mai buna varianta. Apoi a intervenit Messi si a cerut imperativ ca prietenul sau sa ramana.

Prelungirea la care s-au gandit Leo si Pinto este pe un an, insa clubul a refuzat. Cum noul antrenor nu are inca un antrenor cu portarii, iar cuvantul lui Messi are mare greutate la club, presa din Spania anunta ca Pinto va deveni antrenor cu portarii.

Barcelona l-a luat deja pe Ter Stegen, il va activa si pe portarul nr. 3 - Oier - si urmeaza sa mai ia unul care sa-i faca o concurenta lui Ter Stegen. Deci Pinto clar nu mai are loc in echipa catalana.

Pinto joaca la Barcelona de 6 ani, de cand avea 32 de ani. Are 17 trofee in cariera: o Cupa Intertoto cu Celta, apoi 16 cupe si distinctii cu Barcelona.

Cele mai importante realizari ale sale sunt doua Ligi ale Campionilor, doua Supercupe ale Europei si doua CM ale Cluburilor.

In toata cariera, portarul spaniol a jucat doar pentru trei cluburi: Betis, Celta si Barca.

Modifică setările cookies