CRIZA la Barcelona! Clubul ramane in AER peste trei luni! Anunt teribil dupa verdictul FIFA:

CRIZA la Barcelona! Clubul ramane in AER peste trei luni! Anunt teribil dupa verdictul FIFA:

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Barcelona are o mare problema acum: a primit interdictie sa mai faca transferuri pentru urmatoarele doua perioade de mercato, ceea ce inseamna ca pana in vara lui 2015 catalanii sunt blocati.

Totul li se trage de la mutarile de jucatori sub 18 ani in perioada 2009 - 2013; clubul are posibilitatea de a face recurs la decizie, insa totul poate avea urmari grave inca din vara.

Valdes acum accidentat, iar contractul sau expira in vara; el pleaca din Catalunya pentru ca nu s-a inteles cu sefii pentru prelungire; destinatia sa va fi, cel mai probabil, un club bogat din Europa.

Pinto a spus ca nu mai accepta statutul de rezerva pe care l-a dobandit in ultimii ani la Barca. El are deja 38 de ani si nu mai reprezinta un portar de perspectiva pentru club. Si el isi termina contractul si nu mai vrea sa stea in Catalunya.

Pentru vara, Barca voia sa acopere postul de portar cu o super mutare: Ter Stegen, de la Gladbach, caruia i se termina contractul si vrea sa plece. Despre transferul jucatorului in Spania s-a scris in dese randuri, iar intre el si Barca exista deja o intelegere, insa nimic nu poate fi facut oficial, cat timp mai este sub contract in Germania.

Acum, ca Barca are interdictie, mutarea lui Ter Stegen va pica. El a spus pentru cei de la Goal.com ca va pleca din Germania, indiferent ce se va intampla cu Barcelona.

"Nu am ce sa comentez despre subiectul acesta. Voi pleca in vara de la Gladbach, orice ar fi!", a spus portarul.

Ter Stegen are 21 de ani si este cotat la 20 de milioane de euro.

In prezent, in lotul Barcei sunt trei portari:

- Valdes
- Pinto
- Oier Olazabal (24 de ani)

In concluzie, la vara Barcelona poate ramane fara portar, in conditiile in care Ter Stegen nu mai ajunge la club, iar sanctiunea FIFA ramane in picioare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT