Lionel Messi fc barcelona Tito Vilanova Spania

Declaratia CUTREMURATOARE a lui Messi: "Vreau asta pentru Tito!" Ce a spus despre prelungirea contractului cu Barca

Leo Messi nu dezvaluie nimic cand vine vorba de prelungirea contractului cu Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 08:52
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 08:51

 

Titlul pentru Tito

Duminica are loc meciul dintre FC Barcelona si Atletico Madrid in care se va decide titlul de campioana din Spania! Leo Messi spune ca toti jucatorii Barcei vor sa obtina acel titlu pentru fostul antrenor, Tito Vilanova, decedat la sfarsitul lunii aprilie.

"Sa castigam titlul dupa tot ce s-a intamplat si sa-l putem dedica lui Tito.. e clar ca asta imi doresc. Iubea foarte mult acest club" a declarat starul argentinian. Messi recunoaste ca a fost surprins de pasii gresiti facuti de Barca, Atletico si Real in ultimele saptamani: "Se intampla rar intr-un campionat ca primele 3 echipe din top sa faca atatea greseli. Este un campionat important prin ceea ce reprezinta. E rezultatul unei munci de un an. A fost un an dificil, am trecut prin niste circumstante dificile si le-am depasit. Daca ar salva anul? Nu stiu, dar este un titlu foarte important" spune Messi.

Despre viitorul la echipa al lui Tata Martino, Messi spune ca nu stie nimic: "Nu stiu ce idei are. Cu siguranta insa intr-o zi ne vom vedea la nationala Argentinei" crede Messi despre antrenorul pentru care partida cu Atletico ar putea fi ultima la Barcelona.

In ultimele luni s-a vorbit mult despre o prelungire a contractului. Messi nu dezvaluie nimic: "Nu stiu daca asta e ceea ce e necesar pentru echipa. Singurul lucru care conteaza acum este sa castigam" a mai declarat Messi, citat de Sport de Catalunya.

Modifică setările cookies