Spania

Oferta ISTORICA pentru pustiul creat de Hagi! Pe cine aduce Luis Enrique sa faca MAGIE la Barcelona

Barca se reinventeaza in 2014. Prima plecare importanta e a lui Fabregas, care e tot mai aproape de Chelsea. Si Dani Alves e la un pas de o intelegere cu PSG.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 12:31
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 12:32

Sefii de pe Camp Nou lucreaza si in sens invers. Rakitic de la Sevilla e aproape rezolvat, in timp ce turcul Turan are si el sanse mari sa ajunga la Barca.

Agentul Ahmet Bulut spune ca Barcelona e gata sa plateasca nu mai putin de 41 de milioane de euro pentru a-l elibera pe Turan de contractul cu Atletico Madrid.

"Sunt multe zvonuri legate de o posibila plecare a lui Arda in Anglia, dar nu e nimic adevarat", a explicat Bulut pentru NTVSpor.

Impresarul a vorbit apoi despre interesul Barcelonei, confirmand ca exista chiar posibilitatea achitarii clauzei de reziliere in valoare de 41 de milioane de euro.

Om de baza pentru Atletico in ultimul sezon, Arda Turan a fost promovat la seniori de Hagi, in perioada in care antrenorul roman o pregatea pe Galatasaray. Arda se afla in relatii excelente cu Hagi, pe care l-a sustinut public in momentele in care a fost contestat puternic de suporteri si conducatori pe Turk Telekom Arena.

Modifică setările cookies