Europa League

Hagi și Popescu merg la Istanbul să vadă Galatasaray - Barcelona. Cine a trimis invitația

Gică Hagi și Gică Popescu, managerul tehnic, respectiv președintele clubului Farul, vor urmări de pe stadion meciul Galataray - Barcelona, din returul optimilor de finală ale Europa League, care se joacă joi, de la 19:45, LIVE pe Pro X și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 19:58
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 19:58

Publicația turcă Fanatik anunță că Hagi și Popescu sunt așteptați la meciul de pe Ali Sami Yen, după ce au primit o invitație din partea unuia dintre sponsorii lui Galatasaray, Nef, companie care a lucrat în trecut și cu Barcelona.

Hagi și Popescu merg la Istanbul să vadă Galatasaray - Barcelona

"Meciul este deosebit de important pentru noi. Vom avea două echipe sponsorizate de noi, care se vor înfrunta pe stadionul care poartă numele companiei noastre (n.r - Nef Stadium, cunoscut drept Ali Sami Yen Spor Kompleksi). Hagi și Popescu sunt două nume foarte importante pentru fanii lui Galatasaray, iar eu sunt unul dintre acei suporteri", a spus Erden Timur, reprezentantul NEF.

Ambii jucători din Generația de Aur sunt legende la Galatasaray. Hagi a sosit la formația turcă în 1996, iar Popescu l-a urmat un an mai târziu. Până în 2001, cei doi români au cuerit, pe lângă trofeele pe plan intern, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

De asemenea, ambii au evoluat și la FC Barcelona, adversara lui Galatasaray de joi seară. Hagi a îmbrăcat tricoul catalanilor în perioada 1994-1996, în timp ce Popescu, care a fost și căpitan al formației de pe Camp Nou, a evoluat acolo în intervalul 1995-1997.

Galatasaray - Barcelona, returul din optimile de finală ale Europa League, se joacă joi, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO. În prima manșă, pe Camp Nou, cele două formații au remizat, scor 0-0.

Modifică setările cookies