Ce spune acum Robert Lewandowski despre celebrul Barcelona - Bayern 2-8

fc barcelona bayern Robert Lewandowski Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 18:33
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 18:44

Robert Lewandowski a fost adus în această perioadă de mercato la FC Barcelona, după ce a făcut furori și a devenit o legendă la Bayern Munchen.

FC Barcelona va beneficia începând cu startul sezonului 2022/2023 de Lewa, fotbalistul cu extrem de multă experiență de care tinerii grupării catalane au nevoie. 

Dar, asta nu este tot. Atacantul polonez a oferit o declarație "marcă înregistrată", unde a vorbit despre ce își dorește să facă la FC Barcelona.

Robert Lewandowski: „Trebuie să o luăm pas cu pas”

„Dacă joci pentru Barcelona, trebuie să te gândești mereu că vei câștiga trofee, dar, momentan, trebuie să o luăm pas cu pas. Cu potențialul nostru chiar putem să ne batem acolo sus. Sezonul ăsta va fi mult mai bun decât precedentul”, au fost cuvintele lui Lewa, potrivit Marca.

De asemenea, noul transfer din Barcelona a dezvăluit și faptul că nu își dorește să discute despre meciul horror al grupării catalane, din sferturile de finală ale Champions League din 2020: 2-8 vs Bayern Munchen.

„Trebuie să admit că nu am vorbit despre asta. E cel mai bun lucrur să nu te uiți la trecut. Așa gândim noi”, a mai completat Lewandowski, conform aceleiași surse.

Lewandowski, la FC Bayern

Conducerea lui Bayern l-a adus pe polonez în vara anului 2014 gratis, chiar de la rivala Borussia Dortmund. 

Lewa a bifat 375 de apariții în tricoul "bavarezilor", unde a reușit să înscrie 344 de goluri și să ofere 72 de pase decisive în diferite situații. Niciun cartonaș roșu nu i-a fost arătat starului cât timp a evoluat pentru Bayern.

  • 132 de selecții și 76 de goluri are jucătorul la națională
  • 1,85 m este înălțimea polonezului
  • 45 milioane este cota sa pe piață, conform Transfermarkt
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!