Paulo Dybala AS Roma Jose Mourinho juventus Italia

Ce nu a mers între Dybala și Juventus? Răspunsul argentinianului nu lasă semne de întrebare

Juventus l-a cedat în această perioadă de mercato pe Paulo Dybala la AS Roma.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 16:18
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 16:18

Venit liber de contract, Dybala a susținut prima conferință de presă în tricoul noului său club, unde se va afla sub comanda lui Jose Mourinho.

Starul argentinian, cotat la 35 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, a dezvăluit motivul pentru care conducerea "Bătrânei Doamne" nu l-a mai dorit pe fotbalist la club. 

Dybala: „Nu făceam parte din proiect”

„Directorul Arrivabene a spus clar în declarațiile sale. Am avut un acord să semnăm în octombrie, dar clubul a spus să așteptăm. În martie am primit știrile care ziceau că nu mă au în proiectul lor de viitor. 

A fost o problemă economică, dar nu e nicio problemă. Clubul a luat o decizie cu antrenorul, am vorbit cu ei și totul a mers într-o altă direcție. Dacă asta a fost decizia lor, atunci eu nu am nicio problemă”, au fost cuvintele lui Paulo Dybala, potrivit Tuttomercatoweb.

Dybala, la Juventus

"Bătrâna Doamnă" l-a transferat pe argentinian în vara anului 2015 de la Palermo, pentru 41 milioane de euro. Dybala a făcut furori în Torino și s-a făcut remarcat printre numele mari din fotbal.

În cele 293 de partide disputate în tricoul lui Juventus, fotbalistul a reușit să se impună în 115 situații și a pasat decisiv de 48 de ori. 

  • 34 de convocări și trei goluri are la națională

Cea mai mare cotă pe piață a atins-o în 2018, moment în care valora nu mai puțin de 100 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies