Mutarile prin care Barca arunca in aer piata transferurilor! Ia DOI jucatori uriasi de la PSG: "Neymar va juca din sezonul viitor la Barcelona!"

Mutarile prin care Barca arunca in aer piata transferurilor! Ia DOI jucatori uriasi de la PSG: "Neymar va juca din sezonul viitor la Barcelona!"

Barcelona poate aduce doi super jucatori in vara anului viitor. Ambii de la PSG.

Presa spaniola anunta doua transferuri spectaculoase pe Camp Nou pentru vara viitoare. Neymar si Rabiot sunt tintele catalanilor si amandoi au sanse mari de a fi transferati de Barcelona.

Show-ul TV El Chiringuito, care a anuntat venirea lui Courtois la Real Madrid, anunta acum si ca "Neymar va juca din sezonul viitor la Barcelona". Jurnalistii cotidianului Sport dau si ei ca sigura revenirea lui Neymar la gruparea catalana. Conform presei spaniole, PSG este dispusa sa renunte la starul brazilian daca isi va recupera banii investiti in transfer: cer 222 de milioane de euro pentru a da unda verde transferului.

In ceea ce-l priveste pe Rabiot, Barcelona nu trebuie sa astepte OK-ul de la Paris, ci doar finalul sezonului. Mijlocasul isi va incheia contractul cu PSG in vara lui 2019 si a refuzat deja prelungirea intelegerii. MundoDeportivo informeaza ca Rabiot a ajuns la un acord cu oficialii Barcelonei si va semna cu gruparea catalana imediat ce ii expira contractul cu PSG.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies