"Mulțumesc, este timpul să-mi iau rămas bun!" Cu lacrimi în ochi, Sergio Ramos și-a anunțat plecarea de la Sevilla

Sergio Ramos Real Madrid Sevilla Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 20:30
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 20:31

Sergio Ramos și-a anunțat plecarea de la Sevilla.

În sezonul recent încheiat, Sergio Ramos a avut un sezon impresionant, în care a acumulat 37 de meciuri, 3.301 minute și șapte goluri. 

Fundașul în vârstă de 38 de ani a decis să nu-și prelungească contractul, iar Sevilla FC a emis un comunicat oficial unde i-a mulțumit pentru angajamentul și dedicarea arătată.

  • Sergio Ramos

”Sergio Ramos a informat clubul Sevilla FC că nu va continua și în sezonul următor, după ce și-a îndeplinit visul de a reveni la clubul la care s-a format ca jucător. Sergio Ramos a jucat 37 de meciuri în sezonul 2023/2024, 3.301 minute și 7 goluri.

Sevilla FC îi mulțumește lui Sergio Ramos pentru angajamentul și dedicarea pe care le-a arătat în această stagiune și îi urează succes în următoarea sa experiență profesională”, se arată în comunicatul clubului.

Sergio Ramos: "Este timpul să-mi iau rămas bun"

Sergio Ramos a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, unde și-a exprimat recunoștința față de club, colegi, staff-ul tehnic, angajați, familie și, în special, față de suporterii Sevilla FC

Legendarul fundaș a menționat că a semnat cu Sevilla motivat de dorința de a aduce un omagiu unor figuri importante din cariera sa și pentru a-și demonstra devotamentul față de club. Ramos a afirmat că, deși nu știe încă unde va juca sezonul viitor, va rămâne un susținător fidel al Sevilliei.

"La nouă luni după ce am îmbrăcat tricoul Sevillei, cu lacrimi de emoție în ochi, este timpul să-mi iau rămas bun.

Mulțumesc clubului, colegilor mei, staff-ului de antrenori și angajaților pentru acest sezon. Mulțumesc familiei mele, sprijinului meu etern și mulțumesc, în special, suporterilor Sevilla FC, care au putut să-mi ierte greșelile și care mi-au oferit toată această dragoste care nu poate fi descrisă în cuvinte.

Am semnat pentru Sevilla motivat de două ambiții. Unul, să aduc un omagiu lui Antonio Puerta, lui José Antonio Reyes și bunicilor mei, să se odihnească în pace, și tatălui meu. Și doi, să-mi arăt 'Sevillismul' în cel mai bun mod care îmi trece prin cap: lăsând totul pe teren pentru a ajuta echipa într-o situație dificilă. Pot spune cu mândrie că le-am realizat pe amândouă.

Acea perioadă a ajuns la sfârșit, sezonul s-a încheiat și clubul se uită spre un altul la care eu nu voi face parte. Am visat să-mi iau rămas bun de la Sevilla în 'Ramón Sánchez-Pizjuán' și visul meu s-a îndeplinit.

A fost un sezon dificil și solicitant din punct de vedere emoțional. Am încercat să dau întotdeauna un exemplu și să scot cea mai bună versiune a mea. Nu m-am hotărât încă unde voi juca sezonul viitor, dar oriunde s-ar afla, Sevilla FC poate conta pe sprijinul ferm al acestui 'sevillista' născut și crescut. Multumesc mult tuturor", a scris Sergio Ramos pe Twitter / X.

Ramos a avut o carieră remarcabilă și a îmbrăcat doar tricoul următoarelor echipe: Sevilla, Real Madrid și PSG, unde a câștigat multiple trofee, inclusiv un Campionat Mondial și două Campionate Europene cu naționala Spaniei, precum și patru trofee Champions League cu Real Madrid.

După 16 sezoane petrecute pe "Santiago Bernabeu", el a revenit la Sevilla pentru a-și încheia cariera la clubul unde a debutat.

În urma acestei despărțiri, Ramos va avea o conferință de presă pentru a-și lua rămas-bun de la fanii Sevilla și pentru a anunța oficial plecarea sa. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!