GALERIE FOTO | Nu e bagat in seama la Real Madrid de Zidane, dar se casatoreste cu un superb model! In urma cu un an si-a parasit sotia pentru ea

Sofija Milosevic Adem Ljaic Luka Jovic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2020, 16:37
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2020, 17:06

Atacantul Luka Jovic (22 de ani) nu este in cea mai buna forma la Real Madrid, dar fotbalistul are parte de reusite in viata personala. 

Sarbul pentru care Real Madrid a platit 60 de milioane de euro nu e pe placul lui Zidane, iar Jovic si-a pierdut statutul de titular si la nationala. Cu toate acestea, atacantul a fost cucerit in 2019 de catre modelul sarb Sofija Milosevic, pentru care si-a parasit sotia cu care avea un copil. 

Frumoasa blonda este chiar fosta prietena a colegului lui Luka Jovic de la nationala serbiei, Adem Ljaic (29 de ani). Sofija Milosevic este cu 8 ani mai mare decat atacantul Realului, iar de curand i-a oferit un copil, Aleksei Jovic, nascut pe 8 septembrie. 

Luka Jovic a fost foarte aproape de o mutare la AC Milan, insa transferul nu a mai avut succes. Atacantul sarb a avut un sezon de exceptie intre 2018/2019, atunci cand a reusit sa ajunga pana in semi-finalele Europa League cu Eintracht Frankfurt. 

Mai jos GALERIE FOTO cu Sofija Milosevic si Luka Jovic:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!