Sofija Milosevic Adem Ljaic Luka Jovic Stiri

GALERIE FOTO | Nu e bagat in seama la Real Madrid de Zidane, dar se casatoreste cu un superb model! In urma cu un an si-a parasit sotia pentru ea

Atacantul Luka Jovic (22 de ani) nu este in cea mai buna forma la Real Madrid, dar fotbalistul are parte de reusite in viata personala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2020, 16:37
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2020, 17:06

Sarbul pentru care Real Madrid a platit 60 de milioane de euro nu e pe placul lui Zidane, iar Jovic si-a pierdut statutul de titular si la nationala. Cu toate acestea, atacantul a fost cucerit in 2019 de catre modelul sarb Sofija Milosevic, pentru care si-a parasit sotia cu care avea un copil. 

Frumoasa blonda este chiar fosta prietena a colegului lui Luka Jovic de la nationala serbiei, Adem Ljaic (29 de ani). Sofija Milosevic este cu 8 ani mai mare decat atacantul Realului, iar de curand i-a oferit un copil, Aleksei Jovic, nascut pe 8 septembrie. 

Luka Jovic a fost foarte aproape de o mutare la AC Milan, insa transferul nu a mai avut succes. Atacantul sarb a avut un sezon de exceptie intre 2018/2019, atunci cand a reusit sa ajunga pana in semi-finalele Europa League cu Eintracht Frankfurt. 

Mai jos GALERIE FOTO cu Sofija Milosevic si Luka Jovic:

Modifică setările cookies