Spania

Motivul pentru care Gareth Bale nu a fost prezent la sărbătorirea titlului. Carlo Ancelotti a explicat situația starului galez 

Real Madrid a câștigat matematic titlul de campioană cu patru etape înainte, iar galacticii au sărbătorit evenimentul după meciul cu Espanyol. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 17:42
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 18:00

La meciul cu Espanyol, câștigat cu 4-0, formația antrenată de Carlo Ancelotti a devenit campioană în La Liga pentru a 35-a oară în istoria clubului. 

După fluierul final, galacticii au sărbătorit împreună cu fanii, însă de la ceremonie a lipsit Gareth Bale, galezul care a avut un sezon controversat, marcat de numeroase accidentări.

Absența lui Bale a fost intens comentată pe rețelele de socializare, speculându-se că între el și restul echipei ar exista o ruptură. 

În cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o înaintea partidei cu Atletico Madrid, Carlo Ancelotti a explicat motivul pentru care atacantul nu a fost prezent pe Santiago Bernabeu. 

"Nu a fost acolo, pentru că nu a putut să meargă. Mi s-a întâmplat și mie, când ai spatele blocat nu te poți mișca. Nu a fost o distanțare, pur și simplu nu s-a putut mișca", a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca. 

Mesajul lui Bale după câștigarea campionatului 

Fotbalistul transferat de Real Madrid de la Tottenham în 2013, în schimbul a 101 milioane de euro, a postat pe contul de Twitter un mesaj în care își motiva absența, arătându-și însă sprijinul față de titlul câștigat de echipă. 

"Campioni! Sunt extrem de dezamăgit că nu pot lua parte la sărbătoare în această seară din cauza unei dureri la spate, însă sunt extrem de mândru de echipă pentru titlul câștigat. Bucurați-vă de această seară, băieți", a scris Gareth Bale pe Twitter. 

Modifică setările cookies