Spania

Mostenirea incredibila a lui Tito Vilanova: cum l-a convins pe Messi sa ramana la Barcelona cu 6 zile inainte sa moara!

Pe 25 aprilie s-au implinit 5 ani de la moartea lui Tito Vilanova, fostul jucator si antrenor al Barcelonei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Aprilie 2019, 10:43
Data actualizarii: Vineri 26 Aprilie 2019, 10:47

Tito Vilanova a fost secundul lui Guardiola in cea mai frumoasa perioada din istoria clubului catalan. Acesta a devenit principal dupa plecarea lui Guardiola, insa a renuntat dupa ce a aflat ca are cancer la glanda parotida. Pe 25 aprilie 2014, Tito Vilanova a murit, dupa o lunga batalie cu boala necrutatoare. A fost o perioada tulbure la Barcelona, iar Messi era hotarat sa plece de la club.

Jordi Roura, fostul asistent al lui Vilanova la Barcelona, dezvaluie ca Vilanova a facut un ultim mare gest pentru club cu 6 zile inainte sa moara. S-a intalnit cu Messi si l-a convins sa ramana pe Camp Nou.
 

Tito Vilanova l-a convins pe Messi sa ramana la Barcelona!

Cu sanse zile inainte sa moara, Vilanova a petrecut cateva ore cu Messi si i-a explicat ca stilul sau de joc se potriveste cel mai bine la Barcelona si e locul unde poate avea cele mai mari performante in cariera sa.

"Tito se afla intr-un moment delicat, dar e adevarat ca s-a vazut cu Messi, care nu era hotarat daca sa ramana la Barcelona sau nu. Stiu ca au petrecut cateva ore impreuna, au discutat. L-a ajutat pe Messi sa vada clar ceva ce nu putea sa vada de unul singur, iar apoi a decis sa ramana si sper sa ramana pentru multi ani de acum incolo", a povestit Roura la emisiunea "Sin Concesiones" de la Radio Kanal Barcelona. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies