Mostenirea incredibila a lui Tito Vilanova: cum l-a convins pe Messi sa ramana la Barcelona cu 6 zile inainte sa moara!

Mostenirea incredibila a lui Tito Vilanova: cum l-a convins pe Messi sa ramana la Barcelona cu 6 zile inainte sa moara!

Pe 25 aprilie s-au implinit 5 ani de la moartea lui Tito Vilanova, fostul jucator si antrenor al Barcelonei. 

Tito Vilanova a fost secundul lui Guardiola in cea mai frumoasa perioada din istoria clubului catalan. Acesta a devenit principal dupa plecarea lui Guardiola, insa a renuntat dupa ce a aflat ca are cancer la glanda parotida. Pe 25 aprilie 2014, Tito Vilanova a murit, dupa o lunga batalie cu boala necrutatoare. A fost o perioada tulbure la Barcelona, iar Messi era hotarat sa plece de la club.

Jordi Roura, fostul asistent al lui Vilanova la Barcelona, dezvaluie ca Vilanova a facut un ultim mare gest pentru club cu 6 zile inainte sa moara. S-a intalnit cu Messi si l-a convins sa ramana pe Camp Nou.
 

Tito Vilanova l-a convins pe Messi sa ramana la Barcelona!

Cu sanse zile inainte sa moara, Vilanova a petrecut cateva ore cu Messi si i-a explicat ca stilul sau de joc se potriveste cel mai bine la Barcelona si e locul unde poate avea cele mai mari performante in cariera sa.

"Tito se afla intr-un moment delicat, dar e adevarat ca s-a vazut cu Messi, care nu era hotarat daca sa ramana la Barcelona sau nu. Stiu ca au petrecut cateva ore impreuna, au discutat. L-a ajutat pe Messi sa vada clar ceva ce nu putea sa vada de unul singur, iar apoi a decis sa ramana si sper sa ramana pentru multi ani de acum incolo", a povestit Roura la emisiunea "Sin Concesiones" de la Radio Kanal Barcelona. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cozi kilometrice la singurul punct rutier de frontieră dintre Bulgaria şi Grecia. Românii se plâng că aşteaptă cu orele
BRAT