Leo Messi Barcelona Neymar PSG Spania

Moment incredibil! Neymar a inceput sa lacrimeze atunci cand a fost intrebat de Leo Messi intr-un interviu! Ce a spus brazilianul despre fostul coleg

Neymar s-a emotionat si a inceput sa lacrimeze intr-un interviu acordat unei emisiuni din Brazilia atunci cand a fost intrebat despre Leo Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 17:36
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 17:41

Neymar il va pastra pentru totdeauna pe Leo Messi in inima sa. Chiar daca nu mai sunt colegi, brazilianul are un respect deosebit pentru argentinian. Neymar, care a plecat de la Barcelona in urma cu un an si jumatate, alegand banii seicilor de la PSG, spune ca "Messi este un om cu adevarat special".

Neymar a vorbit intr-un interviu acordat brazilienilor de la Esporte Espectaculas.

"O spun pentru toata lumea. Atunci cand am avut cea mai mare nevoie de ajutor, cle mai bun din lume, Leo Messi, mi-a aratat afectiune si m-a sprijinit! Leo este un tip extrem de special pentru mine", a spus Neymar.

Neymar a mai dezvaluit ce i-a spus Messi in momentul in care el a ajuns la Barca.

"Mi-a zis ca e acolo pentru a ma ajuta. Mi-a spus ca nu trebuie sa imi fie teama de el si de nimeni de la club si mi-a spus ca, mai presus de toate, important este sa fiu eu", a mai spus Neymar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!