Real Madrid Bayern Munchen juventus marcelo Marco Asensio Transfer Market La Real Madrid, ca la SUPERMARKET! Anuntul zilei: Juventus si Bayern Munchen pregatesc oferte pentru trei jucatori! Nemtii dau 120.000.000 euro pe unul dintre ei

La Real Madrid, ca la SUPERMARKET! Anuntul zilei: Juventus si Bayern Munchen pregatesc oferte pentru trei jucatori! Nemtii dau 120.000.000 euro pe unul dintre ei

Bayern Munchen si Juventus au pus ochii pe trei jucatori de la Real Madrid. Nemtii vor unul dintre acestia si sunt gata sa dea 120.000.000 euro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 17:16
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 17:22

La Real Madrid lucrurile nu stau ideal. Dupa trei Ligi ale Campionilor cucerite la rand, formatia blanco simte un recul. Performantele din acest sezon sunt sub asteptari, iar atmosfera este tot mai incordata pe Bernabeu. In aceste conditii, unii dintre jucatori, in speta Marcelo, se gandesc sa plece. Pe de alta parte, unele formatii din Europa stau la panda.

Juventus ii vrea pe Marcelo si Isco


Tuttosport scrie astazi ca Juventus a pus ochii pe doi dintre jucatorii cazuti in dizgratie la Real Madrid. Italienii ii vor pe Marcelo si pe isco. Primul are o relatie buna cu Ronaldo, in timp ce al doilea s-a contrat cu Solari si a fost aspru criticat de fani.

Bayern Munchen, pregatita sa dea 120.000.000 euro pe Asensio


Si nemtii de la Bayern vor un jucator de la Real Madrid. Acestia au pus ochii pe Marco Asensio, potrivit presei din Spania. Jurnalistii iberici spun ca suma pe care Bayern este pregatita sa o ofere este de 120.000.000 euro! Mai mult, Bayern ar fi luat deja legatura cu impresarul jucatorului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!