Spania

Messi a anuntat cine e URMASUL sau la Barcelona: "E un FENOMEN pe teren! Poate fi printre cei mai buni!" Cele 2 transferuri pe care le cere la Barca

Capitanul Barcelonei a acordat un interviu special pentru Marca.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Decembrie 2018, 18:40
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2018, 18:43

Leo Messi a avut multe cuvinte de lauda pentru francezul Ousmane Dembele, insa i-a si atras acestuia atentia sa evite derapajele pe care le-a avut in prima parte a acestui sezon.

"Pe teren, Dembele este un fenomen si depinde doar de el cat de bun va deveni. Are toate oportunitatile pentru a face ceea ce isi doreste. Poate fi unul dintre cei mai buni.

Pe de alta parte, este un tip tanar care se adapteaza la oras si club. Cu cat vorbesti mai putin despre asta, cu atat mai bine. Este necesar sa fie lasat in pace pentru a ramane calm. Deja si-a constientizat greselile si le-a rectificat. Il vom ajuta sa se concentreze la fotbal" le-a spus Leo Messi celor de la Marca.

Starul Barcei abia asteapta intariri la echipa. El a vorbit si despre 2 dintre tintele principale ale catalanilor, Frenkie de Jong si Matthijs de Ligt de la Ajax Amsterdam. "Ei vin de la o scoala similara cu a noastra si muncesc in acelasi mod. Joaca la fel ca noi, muncescu cu mingea. Sunt doi tineri jucatori cu multa precizie. Doi jucatori foarte buni" a mai spus Messi.

Modifică setările cookies