Mesajul trimis de Zidane pe grupul de WhatsApp al jucatorilor Realului! Unui singur fotbalist i-a dat personal vestea
Sambata 02 Iunie 2018, 17:31

Mesajul trimis de Zidane pe grupul de WhatsApp al jucatorilor Realului! Unui singur fotbalist i-a dat personal vestea

Zinedine Zidane si-a dat joi demisia de la Real Madrid, la mai putin de o saptamana dupa ce a castigat a treia Liga a Campionilor la rand.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Zinedine Zidane (45 de ani) a provocat un adevarat soc la mijlocul saptamanii. El si-a anuntat demisia de la Real Madrid dupa a treia Liga a Campionilor consecutiva castigata cu formatia de pe Bernabeu.

Acum, presa spaniola sustine ca a aflat ce mesaj le-a dat Zizou fotbalistilor pe grupul de WhatsApp.

"Multumesc pentru tot! Fara sprijinul vostru in cele mai grele momente, nimic din ceea ce am realizat nu ar fi fost posibil. Ne intalnim curand. Va imbratisez", a scris Zidane.

Sport Catalunya mai scrie ca antrenorul i-a dat unui singur fotbalist vestea personal. Acesta a fost capitanul Sergio Ramos.

Pe de alta parte, spaniolii scriu ca Bale a fost singurul care nu i-a raspuns la mesaj pe grupul de WhatsApp.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”