Lovitura URIASA data de Barca! Xavi ramane sa faca Tiki-Taka pana in 2016! Dezvaluirea facuta de impresarul fotbalistului:

Xavi Hernandez Barcelona Lionel Messi Spania Tiki Taka Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Septembrie 2012, 15:48
Data actualizarii: Marti 25 Septembrie 2012, 15:53

Presedintele celor de la Barcelona este aproape de a-l convinge pe Xavi sa semneze un contract 'pe viata'.

Presa din Spania a dezvaluit, astazi, ca oficialii Barcelonei sunt decisi sa ii ofere lui Xavi un contract fabulos. Desi fotbalistul catalan mai are 2 ani de contract cu fosta castigatoare a Ligii Campionilor, Sandro Rosell se teme pentru viitorul echipei lui Vilanova si viitorul 'fenomenului' tiki-taka.

Astfel, presedintele clubului este decis sa ii ofere internationalului spaniol o prelungire pe cel putin 2 ani, asigurandu-se ca acesta isi va incheia cariera in tricoul blaugrana.

"Vinerea trecuta am auzit de intentia clubului de a-i prelungi contractul lui Xavi, dar, deocamdata nu pot vorbi mai multe pentru ca e prea devreme. O sa aflati mai multe imediat dupa ce 'afacerea' se concretizeaza", a spus Ivan Corretja, impresarul fotbalistului.

"Ne-am inteles intotdeauna perfect, deci nu ar trebui sa fie nici o problema la aceste negocieri. E foarte important ca oficialii se intereseaza de o prelungire a contractului, e un semn ca jucatorul este respectat aici.", a adaugat acesta.

Daca semneaza noul contract, Xavi ar mai deveni liber abia la varsta de 36 de ani, fiind greu de crezut ca va mai activa vreodata la alta echipa, din postura de jucator.

Intarnationalul spaniol evolueaza din 1998 in tricoul Barcelonei, echipa pentru care a strans 419 prezente, reusind sa inscrie de 49 de ori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!