Campionate externe

Razboi de 90.000.000 la Zenit! Hulk isi cere scuze ca e CEL MAI BUN, rusii nici nu vor sa-l auda! Dezvaluiri incredibile din vestiarul miliardarilor:  

Veterani de origine rusa din lotul celor de la Zenit continua sa ii faca zile negre superstarului brazilian.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Septembrie 2012, 13:15
Data actualizarii: Marti 25 Septembrie 2012, 13:14


Presa din Portugalia citeaza, astazi, o sursa apropiata echipei din prima liga rusa, care spune ca razboiul din vestiarul celor de la Zenit este departe de a se sfarsi, jucatorii rusi refuzand in continuare sa vorbeasca cu noii veniti.

Acestia sustin ca, in timpul unui antrenament ce a avut loc in aceasta saptamana, Hulk a incercat sa discute cu unul dintre cei mai influenti membri ai echipei, Igor Denisov, unul dintre capii 'revoltei', dar nu a reusit decat sa il enerveze si mai rau pe acestea.

Brazilianul a incercat, cu ajutorul unui translator, sa vorbeasca cu toti colegii sai, cerandu-i antrenorului Spaletti sa il cheme chiar si pe Denisov, care fusese trimis la echipa a doua. Totusi, acesta din urma, impreuna cu mai multi conationali, a refuzat orice fel de dialog cu fotbalistul transferat de la Porto in schimbul a 50 de milioane de euro.

Directorul executiv al rusilor, Maksim Mitrofanov, a confirmat ca exista o stare de tensiune in interiorul clubului si ca Denisov este responsabil de aceste actiuni. Acesta din urma a refuzat sa isi ceara scuze in fata echipei si a preferat sa se antreneze cu echipa de juniori.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies