LOVITURA pentru Zidane inainte de El Clasico! Dupa Hazard, un alt jucator e OUT pentru cel mai asteptat meci al planetei!

LOVITURA pentru Zidane inainte de El Clasico! Dupa Hazard, un alt jucator e OUT pentru cel mai asteptat meci al planetei!

Zidane a primit o noua lovitura dupa accidentarea lui Hazard.

Real Madrid va primi vizita celor de la Barcelona, pe Bernabeu in etapa viitoare de campionat, iar Zinedine Zidane nu se poata baza pe doi jucatori. Primul este Eden Hazard care s-a accidentat in partida de campionat cu Levante, iar al doilea este Rodrygo, care va fi suspendat pentru un motiv absolut stupid. Formatia a doua a celor de la Real Madrid, a disputat duminica un meci impotriva celor de la San Sebastian Reyes, iar Rodrygo a vazut cartonasul rosu cu doar 2 minute inainte de finalul partidei, dupa ce a sarbatorit marcarea golului 2 inscris de el. Acesta a vazut al doilea cartonas galben dupa ce a sarbatorit excesiv marcarea golului, iar sanctiunea se aplica si este valaabila si in ceea ce priveste echipa mare.

Real Madrid - Barcelona este duminica, 1 martie, de la ora 22:00 in format livetext pe www.sport.ro, aplicatia mobila sport.ro si facebook sport.ro
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies