LOVITURA pentru Neymar! Anuntul facut de autoritati: va fi judecat dupa legile spaniole. Ce acuzatii i se aduc starului brazilian

LOVITURA pentru Neymar! Anuntul facut de autoritati: va fi judecat dupa legile spaniole. Ce acuzatii i se aduc starului brazilian

Neymar a primit o veste proasta din Spania. 

Curtea Suprema din Spania a confirmat ca are competenta sa judece cazul "Neymar 2" si a respins ultima incercare a jucatorului de a evita procesul, scrie As. 

Autoritatile spaniole au decis vineri ca au competenta de a judeca dosarul transferului lui Neymar si au respins cererea jucatorului care voia sa scape de procesul in care e acuzat de frauda si coruptie. 

Pe langa jucator, parintii si presedintii cluburilor Barcelona si Santos, Sandro Rosell si Odilio Rodriguez, dar si compania atacantului, N&N Sports and Business Consultind sunt parti din dosar. 

Toate partile sunt acuzate ca au lucrat pentru cresterea pretului de transfer al lui Neymar de la Santos la Barcelona pana la 83 de milioane de euro. Suma declarata public a fost cea de 57,1 milioane de euro si nu ar fi cea reala. 

Clubul catalan si Neymar ar fi ascuns valoarea reala a transferului, iar cazul a ajuns, astfel, in instanta. 

Asadar, Neymar nu va scapa de proces si va trebui sa se prezinte in fata organelor de judecata pentru a da explicatii in acest caz. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lupta contra corupției nu mai este o prioritate națională. Care este explicația președintelui
BRAT