Lovitură pentru Hansi Flick. Un puști teribil de la Barcelona vrea să plece în perioada de mercato

Mikayil Faye Barcelona Hansi Flick Spania Mikayil Faye, la FC Barcelona / Foto IMAGO
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iunie 2024, 10:42
Data actualizarii: Marti 04 Iunie 2024, 10:42

FC Barcelona a intrat oficial în era Hansi Flick (59 de ani), dar încep să apară primele probleme pentru managerul german.

Presa din Catalonia a anunțat că Hansi Flick plănuiește să facă curățenie în defensiva echipei. Neamțul ar vrea să păstreze patru dintre cei opt fundași centrali aflați sub contract.

Mikayil Faye vrea să plece de la FC Barcelona

Pe lista fundașilor centrali se numără și Mikayil Faye (19 ani). Despre senegalez s-a scris că ar putea pleca sub formă de împrumut, pentru a prinde minute, numai că jucătorul ar vrea acum să plece definitiv din La Liga!

Mundo Deportivo scrie că alte echipe de top ar vrea să-l fure pe Faye din Spania. Printre acestea se numără Bayern Munchen, Manchester United, Inter, Liverpool sau Arsenal.

Potrivit sursei citate, Mikayil Faye simte că atitudinea conducătorilor s-a schimbat în ultimele săptămâni. Inițial i s-a spus că în sezonul următor ar putea prinde minute în prima echipa, dar acum nu mai este la fel de convins de acest lucru. Momentul coincide și cu schimbarea antrenorului Xavi Hernandez (44 de ani) cu Hansi Flick.

Mikayil Faye se află din iulie 2023 la Barcelona. El a fost transferat atunci din liga secundă din Croația, de la NK Kustosija Zagreb, pentru 1,5 milioane de euro.

Ce fundași se află pe lista neagră

Jurnaliștii iberici scriu că Hansi Flick va renunța la cel puțin patru fundași aflați în prezent sub contract cu FC Barcelona.

În total, catalanii ar avea opt apărători centrali eligibili: Jules Kounde (25 de ani), Ronald Araujo (25 de ani), Andreas Christensen (28 de ani), Pau Cubarsi (17 ani), Inigo Martinez (33 de ani), Mika Faye (19 ani), Eric Garcia (23 de ani, revine după împrumutul la Girona) și Clement Lenglet (28 de ani, revine după împrumutului la Aston Villa).

Dintre aceștia, Clement Lenglet, Eric Garcia și Jules Kounde au cele mai mici șanse să rămână pe Camp Nou. Primii doi nu se mai află în grațiile oficialilor, în timp ce Kounde e nemulțumit că trebuie să joace în bandă. Francezul le-ar fi transmis șefilor că nu vrea să mai rămână dacă va fi obligat în continuare să joace pe post de fundaș lateral.

Flick a venit pe bancă în locul lui Xavi Hernandez, care în sezonul trecut a câștigat titlul cu FC Barcelona. Fostul mare mijlocaș a plecat de la echipă după ce s-a certat cu șefii de pe Camp Nou.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!