Hansi Flick începe curățenia la FC Barcelona! 4 jucători, OUT dintr-un foc

fc barcelona Hansi Flick mercato Spania Logo FC Barcelona / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 10:42
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 14:53

În această vară va începe o nouă eră la FC Barcelona, după ce neamțul Hansi Flick (59 de ani) va deveni noul antrenor al echipei.

Mundo Deportivo anunță că Flick va face o restructurare a lotului, care va începe din compartimentul defensiv.

Hansi Flick începe curățenia la FC Barcelona

Potrivit sursei citate, antrenorul german va renunța la cel puțin patru fundași aflați în prezent sub contract cu FC Barcelona. În total, catalanii ar avea opt apărători centrali eligibili: Jules Kounde (25 de ani), Ronald Araujo (25 de ani), Andreas Christensen (28 de ani), Pau Cubarsi (17 ani), Inigo Martinez (33 de ani), Mika Faye (19 ani), Eric Garcia (23 de ani, revine după împrumutul la Girona) și Clement Lenglet (28 de ani, revine după împrumutului la Aston Villa).

Dintre aceștia, Clement Lenglet, Eric Garcia și Jules Kounde au cele mai mici șanse să rămână pe Camp Nou. Primii doi nu se mai află în grațiile oficialilor, în timp ce Kounde e nemulțumit că trebuie să joace în bandă. Francezul le-ar fi transmis șefilor că nu vrea să mai rămână dacă va fi obligat în continuare să joace pe post de fundaș lateral.

Și puștiul Mika Faye ar putea fi trimis sub formă de împrumut în altă parte, pentru că are șanse mici să prindă primul 11. Ronald Araujo și Andreas Christensen sunt doi jucători pe placul lui Hansi Flick, în timp ce Pau Cubarsi e considerat un adevărat "diamant" pentru club.

Un nou antrenor pentru FC Barcelona

Hansi Flick a zburat marți la Barcelona, iar în cursul zilei de miercuri ar trebui să semneze contractul. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, acordul va fi valabil cel puțin până în iunie 2026.

Hansi Flick a condus ultima dată naționala Germaniei, în perioada august 2021 - septembrie 2023. În această perioadă a bifat 25 de jocuri la cârma selecționatei.

La FC Bayern a stat pe banca tehnică în perioada noiembrie 2019 - iunie 2021 și a înregistrat o medie de 2.53 puncte pe meci.

Flick vine în locul lui Xavi Hernandez (44 de ani), care în sezonul trecut a câștigat titlul cu FC Barcelona. Fostul mare mijlocaș a plecat de la echipă după ce s-a certat cu șefii de pe Camp Nou.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!