Memphis Depay fc barcelona Spania

Jucătorul de care Barcelona nu poate să scape. Îl vor cluburi importante, dar cere un salariu mult prea mare 

Memphis Depay nu se mai află în planurile lui Xavi pentru sezonul viitor și este liber să plece.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 17:31
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 17:35

Dacă oficialii catalani sunt dispuși să accepte orice ofertă avantajoasă venită pe adresa clubului, olandezul de 28 de ani nu vrea să plece de pe Camp Nou decât în anumite condiții: la o echipă de prestigiu și pe un salariu mare. 

Potrivit sport.es, Juventus ar fi dispusă să plătească o sumă de transfer pentru Depay, însă fotbalistul ar vrea să se ducă liber de contract pentru a primi un salariu mai mare. 

FC Barcelona ar fi luat în considerare să îi prelungească cu încă un an contractul lui Memphis Depay și să-l împrumute la Juventus cu opțiunea de cumpărarede 20 de milioane de euro, dar olandezul nu a acceptat această variantă. 

Cariera lui Memphis Depay 

Atacantul olandez a evoluat de-a lungul carierei sale la echipe precum Manchester United, PSV Eindhoven și Olympique Lyon.

În Franța, Memphis Depay s-a făcut remarcat în cele 178 de partide pe care le-a disputat pentru Lyon, unde a înscris 76 de goluri și a oferit 55 de assisturi. 

Singurul cartonaș roșu pe care l-a văzut în toată cariera sa a fost în Olanda, la PSV. Acolo, fotbalistul a participat în 123 de partide, a marcat 50 de goluri și a pasat decisiv în 29 de situații. Avertismentul a survenit în urma unui al doilea cartonaș galben.

La United, Memphis a avut numere extrem de mici pentru un atacant. Doar șapte goluri și șase assisturi a avut atacantul în 53 de meciuri.

Modifică setările cookies