Barcelona Bernardo Silva Bernardo Silva Barcelona Manchester City Spania

Barcelona bifează un nou transfer stelar! Bernardo Silva va evolua pe Camp Nou! Cât va primi Manchester City 

Barcelona și-a întărit mijlocul echipei cu un jucător la care râvnea de ceva vreme. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 15:55
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 15:57

În ciuda problemelor financiare pe care le invoca Joan Laporta (60 ani), Barcelona a fost foarte activă în această campanie de transferuri. Gruparea de pe Camp Nou l-a achiziționat pe Robert Lewandowski (33 ani), în schimbul a 45 de milioane de euro, pe Raphinha (25 ani), pentru 58 de milioane de euro, și Jules Kounde, pe care i-au plătit Sevillei 50 de milioane de euro. Totodată, pe lângă aceștia, Frack Kessie (22 ani) și Andreas Christensen (26 ani) au sosit liberi de contract pe Camp Nou.

Însă, Joan Laporta (60 ani) a mai pus ochii pe un superstar. Potrivit lui Gerard Moreno, Manchester City a acceptat oferta Barcelonei pentru Barnardo Silva (27 ani). Conform aceleiași surse, catalnii vor oferi între 50 și 55 de milioane de euro pentru mijlocașul portughez.

 

Bernardo Silva este o dorință mai veche a echipei de pe Camp Nou. Inclusiv Pep Guardiola (51 ani) a vorbit despre interesul catalanilor pentru jucătorul său, argumentând că nu va sta în calea dorinței lusitanului. 

„Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă va rămâne este perfect, dacă va pleca atunci așa este fotbalul. Jucătorul are o anumită dorință. Nu sunt genul de persoană care să blocheze dorința unui jucător. Viața de fotbalist este scurtă.

Bernardo Silva va trebui să discute cu clubul, eu nu mă implic niciodată în aceste probleme. Dar dorința jucătorului este cel mai important lucru. Evident, mi-aș dori ca Bernardo să rămână la noi, este un jucător special. Dar nu știu ce se va întâmpla”, a spus Guardiola, citat de The Guardian.

Bernardo Silva a costat-o pe Manchester City 50 de milioane de euro în vara lui 2017. În cele 5 sezoane petrecute pe Etihad, fotbalistul a adunat 251 de meciuri, în care a marcat 48 de goluri și a livrat 50 de pase decisive. 

Modifică setările cookies