Joao Felix Atletico Madrid Diego Simeone Spania

Joao Felix, atac la Diego Simeone: ”Stim toți care este problema la echipă”

Diego Simenone a avut performanțe remarcabile la Atletico Madrid, însă sezonul slab pe care îl are echipa poate duce la plecarea antrenorului.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 23:05
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 23:04

Antrenorul uruguayan a due echipa din Madrid în două finale de UEFA Champions League, însă rezultatele din acest sezon nu au convins. Atletico Madrid este pe locul 5, care duce în Europa League, fiind depășită de Real Madrid, Sevilla, Betis și Barcelona.

Joao Felix, atac la Diego Simeone

Luis Suarez a avut o dispută cu Diego Simeone, iar acum a venit rândul unui nou star al echipei să îl conteste pe antrenor. Joao Felix a oferit recent o declarație vagă, dar care pare să îl încrimineze pe Simeone.

Cred că știm toți care este problema la echipă, motivul. Dar nu vreau să vorbesc eu acum”, a spus Joao Felix.

Reacția antrenorului a venit imediat. Acesta consideră că Joao Felix ar trebui să spună public care sunt problemele de la echipă.

Eu tot ce fac, este pentru echipă, în concordanță cu dorințele acesteia. Dacă Felix știe care este problema, dacă lucrurile sunt atât de clare, este bine să le spună”, a comentat Diego Simeone.

Simeone, antrenor istoric pentru Atletico

Adus la echipă în decembrie 2011, Diego Simeone este unul dintre cei mai emblematici antrenori din era modernă a fotbalului.

Simeone a câștigat două campionate, o Cupă, o Supercupă a Spaniei, două trofee Europa League și două Supercupe ale Europei cu Atletico, fiind numit cel mai bun antrenor din lume la finele sezonului 2015-2016.

Modifică setările cookies