Învinși în El Clasico, catalanii au motive de bucurie. Anunțul neașteptat venit din presa din Spania

fc barcelona Xavi Hernandez Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 16:28
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 16:45

La începutul anului 2024, Xavi Hernandez a anunțat că va pleca de la FC Barcelona în vară, la finalul sezonului competițional.

Tehnicianul mai are contract până în 2025 cu formația catalană, însă a explicat că este cea mai bună decizie pentru club. După înfrângerea din El Clasico, Xavi a fost întrebat despre viitorul său, însă a evitat răspunsul, explicând că: "Nu este momentul să vorbim despre asta".

Joan Laporta vrea să-l întoarcă din drum pe Xavi

În zilele următoare va avea loc o întâlnire între Xavi, preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste şi directorul sportiv Deco pentru a analiza situaţia.

În ciuda eliminării din sferturile de finală din Champions League şi a perspectivei unui sezon fără titlu în La Liga, antrenorul ar fi apreciat în mod deosebit sprijinul intern pe care l-a primit în ultimele luni.

Publicaţia Mundo Deportivo a anunțat că tehnicianul ar fi deschis la ideea de a rămâne pe banca tehnică a Barcelonei în sezonul următor, însă totul depinde de discuțiile care vor avea loc în zilele următoare. 

Joan Laporta, preşedintele clubului, şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a-l vedea în continuare pentru încă un sezon. 

Xavi este antrenorul Barcelonei din noiembrie 2021. Fostul mare mijlocaș al catalanilor a câștigat două trofee ca antrenor - titlul și Supercupa Spaniei, în sezonul precedent.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!