INTERZIS la Barcelona! Clubul DE TOP de la care catalanii nu pot transfera jucatori in urmatoarele doua sezoane: E scris in contract

Barcelona Barcelona Liverpool Liverpool Philippe Coutinho transferuri barcelona Spania INTERZIS la Barcelona! Clubul DE TOP de la care catalanii nu pot transfera jucatori in urmatoarele doua sezoane: E scris in contract
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Noiembrie 2018, 09:10
Data actualizarii: Miercuri 21 Noiembrie 2018, 09:13
Barcelona are interdictie sa transfere de la un club major. 

Barcelona nu poate transfera timp de doua sezoane jucatori de la Liverpool. 

Englezii au inclus in contractul lui Coutinho o clauza prin care catalanii nu mai pot transfera jucatori de la echipa din Premier League timp de trei ani, dintre care unul deja a trecut, potrivit Cadena SER. 

Coutinho a semnat cu Barcelona pe 6 ianuarie 2018 dupa o negociere la sange intre catalani si Liverpool. Barca a platit 160 de milioane de euro pentru brazilian, care a semnat un contract valabil pana in 2023 si care are o clauza de reziliere de 400 de milioane de euro. 

Barcelona a incercat sa-l aduca pe Coutinho inca din vara anului 2017, insa Liverpool nu a acceptat oferta catalanilor, cu toate ca aceasta era similara cu cea care a fost acceptata in luna ianuarie a acestui an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!