INCREDIBIL | Neymar forteaza transferul la Barcelona! Decizia radicala luata de starul brazilian: seicii nu anticipau o asemenea mutare

INCREDIBIL | Neymar forteaza transferul la Barcelona! Decizia radicala luata de starul brazilian: seicii nu anticipau o asemenea mutare

Neymar forteaza transferul la Barcelona.

Neymar este pregatit sa recurga la o decizie radicala in cazul in care PSG nu ii va permite sa plece in aceasta vara. Potrivit presei spaniole, starul brazilian este hotarat sa boicoteze pregatirea de vara in cazul in care mutarea pe Camp Nou nu se va realiza.

MundoDeportivo scrie ca Neymar spera sa ajunga la Barcelona pana pe 8 iulie. In eventualitatea in care transferul nu se va realiza pana atunci, Neymar nu se va prezenta la pregatirea de vara a PSG-ului si nici la partidele amicale pe care echipa le are programate. Totusi, Neymar spera sa nu se ajunga pana in acest punct si cele doua cluburi sa ajunga la o intelegere.       

Decizia lui Neymar este cu atat mai surprinzatoare cu cat vine la doar cateva zile dupa declaratiile dure facute de presedintele lui PSG. Nasser Al-Khelaifi a declarat raspicat ca nu va mai accepta comportamentul de vedeta al unora dintre fotbalisti si vrea ca toti jucatorii sa aiba o atitudine normala fata de club si suporteri.   

 

Coutinho ar putea fi inclus in afacere   

 

Barcelona nu ar spune "nu" unei reveniri a lui Neymar, insa catalanii au o conditie. Barcelona nu vrea sa plateasca 222 de milioane de euro, atat cat a platit PSG atunci cand l-a transferat. Pe de alta parte, nici seicii nu vor sa iasa in pierdere dupa aceasta afacere astfel ca echipa din La Liga vrea sa apeleze la un "artificiu".

Coutinho, un alt brazilian, ar putea fi folosit ca moneda din schimb pentru a limita pretentiile PSG-ului, astfel incat nimeni sa nu iasa in pierdere.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT