Barcelona i-a stabilit pretul lui Neymar! Suma maxima pe care catalanii sunt dispusi sa o ofere pentru a-l aduce pe brazilian din nou pe Camp Nou

Barcelona i-a stabilit pretul lui Neymar! Suma maxima pe care catalanii sunt dispusi sa o ofere pentru a-l aduce pe brazilian din nou pe Camp Nou

Posibilitatea ca Neymar sa ajunga la Barcelona ramane deschisa. 

PSG e gata, pentru prima data in doi ani, sa asculte ofertele care i se fac pentru vanzarea fotbalistului brazilian. Francezii au obosit sa se confrunte cu tot mai multe derapaje ale lui Neymar in viata particulara, care ii afecteaza si performantele din teren. 

Barcelona si Real Madrid s-au inscris in lupta pentru obtinerea semnaturii lui Neymar, cu un avantaj pentru catalani. 

Totusi, operatiunea nu este deloc usoara din punct de vedere economic. 

 

200 de milioane de euro pentru Neymar

Presedintele Barcei si-a facut deja calculele, iar readucerea lui Neymar pe Camp Nou ar insemna cheltuieli de aproape 600 de milioane de euro pentru urmatoarele cinci sezoane, luand in calcul pretul de 250 de milioane pe care PSG l-a stabilit fotbalistului brazilian, si salariul lui pentru cinci sezoane, estimat la 350 milioane de euro. 

Barca nu e dispusa sa plateasca atat pentru Neymar, pentru ca clubul nu-si permite astfel de cheltuieli. Asadar, daca nu vor exista vanzari, operatiunea cade, potrivit Marca. 

Clubul catalan crede ca pretul lui Neymar va fi de maximum 200 de milioane de euro. Cel putin atat sunt ei dispusi sa ofere. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies