Barcelona El Clasico Real Madrid Spania

Încasări record pentru Barcelona după El Clasico doar din vânzarea de bilete! Câți bani au câștigat catalanii 

Barcelona a ieșit învingătoare în El Clasico de pe Camp Nou din etapa cu numărul 26 din LaLiga, scor 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 10:33
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 10:40

Catalanii s-au impus la capătul unui meci spectaculos, tensionat, desfășurat într-o atmosferă de vis creată de spectatorii de pe Camp nou. În urma victoriei, Barcelona a prins un avans de 12 puncte față de Real Madrid în clasament, iar titlul din Spania pare a fi decis. 

Partida s-a desfășurat sub privirile a 95,745 de spectatori care au cântat și întreținut atmosfera pe toată durata meciului. Numărul mare de spectatori a adus și încasări record pentru clubul care s-a confruntat cu mari probleme financiare în ultimii ani. 

Suma record încasată de FC Barcelona din vânzarea de bilete 

Conform RAC1, catalanii au încasat o sumă record de pe urma vânzării biletelor pentru cel mai așteptat meci de fotbal al planetei, care este și cel mai urmărit, de altfel. Nu mai puțin de 8.2 milioane de euro ar fi încasat Barcelona din vânzarea de bilete, scrie sursa citată. 

Mai mult decât atât, din suma totală, aproximativ 3 milioane de euro ar fi fost generate doar din boxele VIP de pe Camp Nou. Suma este cea mai mare încasată vreodată de clubul catalan din vânzarea de bilete în urma unui El Clasico. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!