FOTO Suporter de lux pe Camp Nou, la El Clasico! Pep Guardiola, ovaționat de întreg stadionul

Pep Guardiola Camp Nou El Clasico fc barcelona Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 22:42
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 23:04

FC Barcelona și Real Madrid s-au întâlnit în derby-ul etapei 26 din La Liga

Despărțite de nouă puncte înainte de El Clasico, cele două formații aveau o miză importantă pentru câștigarea duelului. 

FC Barcelona ar fi putut mări aproape decisiv distanța față de principala rivală în lupta pentru titlu, în timp ce galacticii s-ar fi putut apropia la doar șase puncte de formația antrenată de Xavi.

Pep Guardiola, în tribunele stadionului Camp Nou
 

Interesul pentru confruntarea dintre cele două formații a fost unul extraordinar, fiind unul dintre cele mai urmărite meciuri, în întreaga lume.

Partida s-a desfășurat cu 'casa înschisă' pe Camp Nou, iar printre invitații de seamă care au fost prezenți pe stadion a fost și Pep Guardiola, fost antrenor la FC Barcelona, actual tehnician la Manchester City.

Ibericul de 52 de ani a stat în tribună alături de soția lui Johan Cruyff, Danny Coster, iar în momentul în care i-a fost anunțat numele, spectatorii l-au ovaționat la scenă deschisă. 

Pep Guardiola a antrenat-o pe FC Barcelona în perioada 2008-2012, timp în care a câștigat titlul de campion de trei ori, UEFA Champions League de două ori, Cupa Spaniei de două ori, Supercupa Europei de două ori și Mondialul Cluburilor de două ori.

"Atenție, faimosul Pep Guardiola este la stadion. Uite, a jucat ieri, a luat avionul privat și se uită la meci acum", a fost comentariul lui Aguero.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!