Barcelona Gerard Pique Spania

Inca un jucator a semnat astazi cu Barcelona! Clubul a anuntat oficial contractul pe 4 sezoane

Este saptamana marilor schimbari la Barcelona. Clubul a ratat totul in acest sezon si se pregateste sa stranga randurile pentru anul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 16:50
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 16:52

Barcelona anunta astazi ca inca un jucator a semnat cu clubul catalan, dupa ce Messi a semnat prelungirea contractului. Este vorba despre Pique, fundasul central semnand astazi pentru urmatoarele patru sezoane. Actualul contract al lui Pique urma sa expire la 30 iunie 2015. Pique joaca la Barcelona din 2008, club pentru care a jucat 266 de meciuri si a marcat 20 de goluri.

 

Saptamana noutatilor la Barcelona

Dupa ce Leo Messi a semnat oficial contractul cu Barcelona, clubul s-a mutat repede si a adus si un nou antrenor. Luis Enrique, fosta legenda a clubului, a fost numit luni seara noul antrenor, semnand pentru urmatoarele doua sezoane.

O alta noutate a venit in aceasta dimineata, Barcelona anuntand si transferul oficial al portarului Ter Stegen, renuntand in acelasi timp la veteranul de 38 de ani, Pinto. "Ter Stegen este unul dintre primii recruti pentru Barca 2014-2015. Dorim sa-i multumim public lui José Manuel Pinto pentru profesionalismul sau si pentru implicarea sa in cadrul clubului in acesti ani", a scris Barcelona pe site-ul oficial.

Modifică setările cookies