Cristiano Ronaldo Al Hilal al nassr Lionel Messi PSG Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Imagini pentru eternitate: cum au fost surprinși Messi și Ronaldo la probabil ultimul duel direct ca profesioniști

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se înfruntă în meciul amical Al Hilal & Al Nassr Stars - Paris Saint-Germain, care se joacă la Riad, în Arabia Saudită.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 19:25
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 19:37

Crstiano Ronaldo este căpitanul selecționatei formate din jucători de la Al Hilal și Al Nassr, iar portughezul se află la primul meci după transferul în Arabia Saudită. De partea cealaltă, Lionel Messi a călătorit alături de colegii de la PSG pentru amicalul în urma căruia clubul francez ar urma să încaseze peste 10 milioane de euro.

Al-Hilal & Al-Nassr Stars - PSG | Cum au fost surprinși Messi și Ronaldo

PSG a început meciul cu toate vedetele, inclusiv cu tripleta Mbappe-Messi-Neymar în atac. La selecționata gazdă evoluează câteva nume importante, precum Cristiano Ronaldo, Anderson Talisca, Matheus Pereira, Andre Carillo sau Luiz Gustavo.

Pe tunelul de la vestiare, Cristiano Ronaldo a mers să salute mai mulți jucători de la PSG și a petrecut secunde bune alături de Sergio Ramos, fostul său coleg de la Real Madrid.

Ulterior, jucătorii celor două echipe au intrat pe teren în uralele unui stadion arhiplin. A urmat o fotografie de grup, alte discuți cu zâmbetul pe buze între Ronaldo și Ramos, dar și întâlnirea dintre starul lui Al Nassr și Lionel Messi.

Chiar înainte de primul fluier, camerele TV au surprins momentul în care Cristiano Ronaldo merge zâmbind către Lionel Messi și îl salută pe cel care i-a fost rival în La Liga timp de aproape un deceniu.

PSG încasează peste 10 milioane de euro pentru că merge în Arabia Saudită cu vedetele

Paris Saint-Germain a plecat, marţi, într-un turneu de două zile în Qatar şi Arabia Saudită, având în program un meci amical, iar prezenţa celor trei vedete ale sale, Neymar, Mbappe şi Messi, îi va aduce un pic peste 10 milioane de euro în conturi, informează cotidianul L'Equipe, citând surse ale clubului.

Turneul efectuat în această săptămână în Qatar şi Arabia Saudită, de marţi seară până vineri dimineaţa, va aduce un plus la finanţele clubului. Conform unor informaţii neoficiale, meciul amical, programat joi la Riad între echipa lui Messi şi o selecţionată compusă din jucători de la cluburile saudite Al-Nassr (al lui Cristiano Ronaldo) şi Al-Hilal, va aduce peste 10 milioane de euro în conturile parizienilor, transmite Agerpres.

Deficitul financiar al clubului din sezonul trecut se ridică la 370 milioane de euro, iar cel actual va fi asemănător, conform responsabililor lui PSG, iar cele 10 milioane de euro ce ar urma să fie încasate ar reprezenta o bulă de oxigen.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!