Spania

I-au gasit inlocuitor lui Suarez! Barcelona a decis pe cine da MILIOANELE! Anunt in plina criza pe Camp Nou

Barcelona este interesata de serviciile lui Maxi Gomez. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 August 2020, 10:39
Data actualizarii: Joi 27 August 2020, 10:51

Catalanii incearca sa uite de problemele din interiorul clubului si vor sa isi contureze o echipa pentru sezonul viitor. Francisco Trincao a fost prezentat miercuri, iar Barca incearca sa transfere cat mai multi jucatori. 

Luis Suarez va pleca in aceasta perioada de transferuri, iar gruparea blaugrana doreste sa acopere zona centrala a atacului. 

Potrivit SER Deportivos, Barcelona s-ar fi interesat de pretul lui Maxi Gomez de la Valencia. De asemenea, pentru semnatura lui au intrat in cursa mai multe cluburi din Premier League. 

In acest sezon el a jucat 43 de meciuri pentru Valencia, a inscris 10 goluri si a oferit 3 pase decisive. La Celta Vigo, unde a jucat 2 sezoane, uruguaianul a avut cifre mult mai bune. In cele 75 de meciuri jucate, a inscris 30 de goluri si a oferit 8 pase decisive. 

Valencia a platit pentru serviciile sale 15 milioane de euro si doreste sa obtina in schimbul sau cel putin o suma la fel de mare. Barcelona considera ca jucatorul in varsta de 24 de ani este un pariu bun pentru viitor. 

Modifică setările cookies