Griezmann a REFUZAT ultima oferta de prelungire cu Atletico! Negocieri in toi cu Barcelona si cu o forta din Anglia!

Griezmann a REFUZAT ultima oferta de prelungire cu Atletico! Negocieri in toi cu Barcelona si cu o forta din Anglia!

Antoine Griezmann a decis sa plece de la Atletico Madrid. 

Francezul Griezmann vrea sa plece de la Atletico Madrid. Anul trecut a fost foarte aproape de Manchester United, insa interdictia primita de spanioli de la FIFA in perioada de transferuri l-a facut sa ramana. "Nu pot sa-i las la greu", a motivat atunci Griezmann.

Mourinho s-a reorientat atunci si l-a luat pe Lukaku. Acum vrea sa-l ia din nou pe Griezmann, care ar putea sa joace in partea dreapta a atacului englezilor.

Francezul e reprezentat de sora lui, Maud, cea care s-ar fi intalnit insa recent cu reprezentantii Barcelonei. Catalanii vor sa scape de Dembele si sa-l transfere pe Griezmann. Operatiunea va fi complicata. Barca a platit 120 de milioane de euro pentru Dembele, insa sunt sanse mici ca cineva sa-i plateasca aceasta suma pe transfer dupa sezonul dezamagitor al tanarului atacant.

"O sa vedem in curand ce se va intampla", a spus Griezmann, care are clauza de reziliere de 100 de milioane de euro la Atletico. Madrilenii i-au facut o oferta de prelungire, insa termenul pentru un raspuns a expirat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies