Miercuri 02 Mai 2018, 17:59

"FCSB a luat deja titlul!" Anunt bomba al lui Sumudica despre lupta pentru titlu


	"FCSB a luat deja titlul!" Anunt bomba al lui Sumudica despre lupta pentru titlu

Sumudica e trist ca echipele de traditie din Romania au suferit in ultimii ani din cauza patronilor.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Sumudica crede ca FCSB e deja campioana, dupa 1-1 cu CFR pe National Arena. Antrenorul lui Kayseri atrage atentia si asupra crizei de identitate a fotbalului Romanesc.

"Cred ca FCSB a luat deja titlul. Fotbalul romanesc are nevoie de o singura echipa Steaua. Oentru mine, ce se intampla in Romania e o gluma. Sa ajungi pe la comisii, sa scazi, sa aduni 3 puncte, nu mi se pare normal ce se intampla. Trebuie facut un cadru sanatos in acest domeniu. Sa se implice Burleanu, sa faca ceva pentru fotbalul romanesc. N-am vazut asa ceva.

Se bat pe stema, pe palmarese, pe cupe. Suporterii sunt impartiti, unii intr-io parte, altii intr-alta. E incredibil, nu-mi vine sa cred. E nevoie de Otelul Galati, de Brasov, de toate celelalte mari branduri ale fotbalului inapoi. Nu trebuie sa fie doua de Steaua, confuzie intre CSA si FCSB si asa mai departe", a spus Sumudica la Digisport.

Citeste si:

#Marius Sumudica

Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT