Spania

Gestul superb al Barcelonei pentru Chapecoense: brazilienii, invitati pe Camp Nou, la trofeul Gamper. Barca vrea sa ajute la reconstructia clubului

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata la Sport.ro de la 23:00KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro de la 23:00

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2016, 17:17
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2016, 17:24

Oficialii Barcelonei Barcelona au invitat gruparea braziliana Chapecoense la editia din 2017 a Trofeului Joan Gamper. Invitatia a fost adresata direct clubului sudamericana, dar a fost insotita si de un comunicat public postat pe site-ul clubului.

Pe langa meciul amical, FC Barcelona isi doreste sa participe la reconstructia echipei braziliene, care si-a pierdut mare parte din jucatori si staful tehnic intr-un accident aviatic.

Antrenorul formatiei Chapecoense, Caio Junior, si 19 dintre fotbalistii sai au decedat dupa ce aeronava care ii transporta la Medellin s-a prabusit in apropierea orasului columbian.

Lotul echipei braziliene se indrepta catre finala Copei Sudamericana (echivalentul sud-american al Europa League).

Confederatia sud-americana de fotbal (CONMEBOL) a anuntat oficial ca echipa Chapecoense este noua detinatoare a Cupei Americii de Sud. In urma deciziei CONMEBOL, Chapecoense va evolua in sezonul viitor in Copa Libertadores.

Modifică setările cookies