Spania

"Iti pierzi increderea in tine, atunci cand ratezi o ocazie si esti fluierat." Gareth Bale a explicat cum se simte atunci cand fanii il critica

In luna noiembrie, Bale a sarbatorit calificarea Tarii Galilor la EURO 2020 alaturi de alti colegi de la echipa langa un banner pe care era scris: "Wales, Golf, Madrid", in aceasta ordine. 
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 18:41
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 21:06

Acest lucru i-a facut pe fanii lui Real Madrid sa il trateze cu dispret in momentul cand juca pe Santiago Barnabeu.

"Fluieraturile te fac sa te simti mult mai rau. Iti pierzi increderea in tine. Atunci cand ratezi o ocazie si esti fluierat, din acel moment, poarta incepe sa devina chiar si mai mica. Poti risca sa dezvolti si altfel de probleme. Asa e la fotbal. Poti juca extraordinar, dar daca esti atacant si nu marchezi timp de cinci meciuri, lumea spune ca traversezi o perioada foarte proasta. Daca tu stii ca joci bine si esti convins de asta, atunci opinia oamenilor nu mai conteaza. Indiferent ce se spune, imi vad de treaba", a povestit Bale intr-un podcast pentru jurnalistului Erik Anders Lang.

Fanii lui Real Madrid nu il mai doresc pe Bale la echipa de cateva sezoane. Chiar daca a castigat 4 trofee Cahampions League cu "los blancos", randamanetul sau nu a fost la fel ca la Spurs.

Zidane a declarat la inceputul sezonului ca nu se va mai baza pe el, cu toate acestea, galezul a reusit sa prinda 18 meciuri in tricoul madrilenilor, a marcat 3 goluri si a oferit doua pase decisive.

VIDEO - Cele mai tari goluri inscrise de Gareth Bale cu capul: 

Modifică setările cookies