Fotbalist dat afara de Becali, ajuns antrenor in Spania! A pus ghetele in cui la 36 de ani si a trecut pe banca echipei la care juca

Fotbalist dat afara de Becali, ajuns antrenor in Spania! A pus ghetele in cui la 36 de ani si a trecut pe banca echipei la care juca

Abel Moreno Gomez, jucator care a trecut si pe la FCSB pentru o scurta perioada, a devenit antrenor in Spania.

Ajuns la 36 de ani, Abel Gomez a renuntat la cariera de jucator si a trecut pe banca. A preluat-o pe Atletico Sanluqueno, echipa din liga a treia spaniola la care juca din 2018. Obiectivul sau este salvarea echipei de la retrogradare.

"La 36 de ani, Abel lasa cariera de fotbalist pentru a prelua fraiele 'alb-verzilor' si va lupta pentru obiectivul clubului din acest sezon, acum de pe banca", se arata in comunicatul clubului.

Abel Moreno Gomez a jucat pentru o scurta perioada la Steaua in 2008. A prins doar doua meciuri in tricoul ros-albastru dupa care a fost indepartat de la echipa de patronul Gigi Becali.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Sprijin de la stat pentru fermele care angajează tineri. Student: ”Pentru început cer 3.000 de lei”
BRAT