Ousmane Dembele fc barcelona Nicolas Jackson Villarreal Spania

FC Barcelona a găsit un posibil înlocuitor pentru Ousmane Dembele! Fotbalistul pe care catalanii îl urmăresc de aproape 

Conducerea Barcelonei pregătește campania de transferuri următoare, după o vară extrem de intensă în care s-au realizat mai multe tranzacții. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 15:14
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 15:16

Catalanii au reușit să îl convingă pe Ousmane Dembele (25 ani) se semneze o nouă înțelegere, după luni întregi de negocieri, în care părea că francezul va schimba echipa. Fotbalistul a semnat un contract valabil pe două sezoane, până în iunie 2024, în ciuda faptului că oficialii blaugrana și-au făcut o prioritate din a-i oferi un nou contract extremei franceze. 

Xavi Hernandez îl consideră o piesă importantă a echipei sale pe Ousmane Dembele, însă conducerea a început să caute și alternative, în cazul în care decide să nu își prelungească înțelegerea și ar trebui vândut, pentru a nu fi pierdut gratis în 2024. 

  • 50 de milioane de euro este cota lui Ousmane Dembele conform Transfermarkt. 
  • 4 goluri și 7 assist-uri a reușit în acest sezon în 17 meciuri jucate cu FC Barcelona. 

FC Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Ousmane Dembele 

Unul dintre numele apărute pe lista conduceriri este tânărul fotbalist al lui Villarreal, Nicolas Jackson (21 ani), după cum informează Mundo Deportivo. Atacantul senegalez și-a făcut rapid locul în primul 11 al „submarinului galben” în acest sezon, după ce a fost promovat în octombrie 2021 la prima echipă. 

Deși postul său de bază este ca extremă dreapta, Jackson ar putea evolua în oricare poziție din atac, iar această polivaleță a fost dintotdeauna căutată la FC Barcelona. Contractul fotbalistului cu Villarreal expiră pe 30 iunie, astfel că ar putea semna din postura de jucător liber de contract. Sursa citată dezvăluie că ar fi avut deja loc primele contacte între fotbalist și oficialii Barcei. 

  • 10 milioane de euro este cota lui Nicolas Jackson conform Transfermarkt. 
  • 3 goluri și două assist-uri a reușit în 19 meciuri jucate în acest sezon. 
Modifică setările cookies