Diavolii se pregatesc de tiki-taka: Guardiola vine STAPAN la United dupa Ferguson! Cea mai proasta veste a anului pentru Mourinho

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Ianuarie 2012, 07:00

	Diavolii se pregatesc de tiki-taka: Guardiola vine STAPAN la United dupa Ferguson! Cea mai proasta veste a anului pentru Mourinho

The Special One visa ca-i va lua locul lui Sir Alex Ferguson pe Old Trafford dupa ce managerul scotian se va retrage din activitate. Englezii scriu ca Mourinho mai pierde inca un duel cu Guardiola, care e alesul 'diavolilor' pentru viitorul lui United.

Daily Express anunta ca antrenorul Barcelonei este preferatul sefilor de pe Old Trafford, care au avut deja o discutie preliminara cu el. Guardiola si-a recunoscut in repetate randuri pasiunea pentru fotbalul englez, iar in dialogul pe care l-a avut cu intermediarii trimisi de clubul englez a dat semnale pozitive: "Acolo respiri cu adevarat fotbal. Imi amintesc primul meci pe care l-am jucat pe Old Trafford, a fost cu adevarat incredibil!"

Guardiola, al carui contract cu Barcelona expira in 2012, a ales in fiecare sezon sa isi prelungeasca acordul pe numai un an. Ar putea pleca de pe Camp Nou chiar la vara, cele mai probabile destinatii in acest moment fiind nationala Qatar-ului sau o echipa din MLS, sustin jurnalistii iberici.

Coronavirus România, bilanț 26 septembrie. 1.552 de noi cazuri au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore
BRAT